PE låseteknik ApS er førende inden for mekanisk og elektronisk sikring til både virksomheder og private, og vi dækker alle behov for høj tryghed, komfort, kvalitet, design og brugervenlighed.

Virksomheden bygger på stolte håndværkstraditioner, med udgangspunkt i et solidt forretningsgrundlag, hvor mekaniske låse er kerneforretningen, spænder PE låseteknik ApS aktiviteter bredt fra større låse-entrepriser til mindre serviceopgaver og kan fungere som totalleverandører på sikringsprodukter - lige fra de helt simple låseprodukter til avanceret elektronisk adgangsstyring. Desuden kan vi tilbyde en lang række produkter inden for greb og dørlukning, som fuldender den samlede løsning.

Udover mekaniske låse er vores kompetenceområder: motor-og magnet, rullegitre, dørautomatik, porttelefonanlæg, adgangskontrol, overvågning, Brand- og sikringsskabe, Service og Rådgivning.

Mål og strategi

I en tid med ændrede markedsvilkår og i et foranderligt marked, arbejder PE låseteknik ApS målrettet på, at skabe den rigtige retning for virksomhedens udvikling og fremme en virksomhedskultur, der skaber positive holdninger til fortsat udvikling og forandring.

Find os på adressen:

Karlslunde Strandvej 34
2690 Karlslunde

Tlf:+45 70 20 39 89
info@pelaase.dk